Hakukoneoptimointi (SEO)

Anna meidän auttaa

Yritystäsi

Hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan verkkosivuston sijoitusta Googlen luonnollisissa hakutuloksissa tiettyjä avainsanoja käytettäessä. Se on paras markkinointikanava, jos haluat tavoittaa uusia asiakkaita pitkällä aikavälillä ja tehokkaasti. Kun joku hakee yrityksesi mainostamia palveluja tai tuotteita, yrityksesi tulee näkyviin hakutuloksissa. Tyytyväinen asiakas on jokaisen projektimme päätavoite, emmekä koskaan tyydy ennen kuin asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään ja anna meidän auttaa sinua menestymään! 

Hakukoneoptimointia yli 20 vuoden kokemuksella

Kokemusta ja asiantuntevatta

Yrityksestämme löydät Pohjoismaiden kokeneimmat ja taitavimmat hakukoneoptimoinnin ammattilaiset. Asiantuntijoillamme on yli 20 vuoden kokemus hakukoneoptimoinnin parissa työskentelystä, joten voimme rohkeasti väittää, että tiedämme mitä menettelytapoja tulee käyttää, jotta sivustosi saavuttaisi parhaan mahdollisen näkyvyyden hakukoneissa. Tavoitteemme on kehittää yrityksesi näkyvyyttä keskittymällä merkitykselliseen liikenteeseen, joka tuo sivustollesi merkityksellisiä kävijöitä, jotka ovat valmiita ostamaan palveluitasi ja tuotteitasi. Meille tyytyväinen asiakas on projektin päätavoite, emmekä siksi ole koskaan tyytyväisiä ennen kuin sinä, asiakkaamme, olet tyytyväinen. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

Tarjoamme jatkuva analysointia

Tavoitteenamme on aina kestävä analysointi, jotta sivustosi täyttää Googlen viimeisimmät suositukset ja houkuttelee uusia asiakkaita yrityksellesi. Vaikka hyvä kävijämäärä sivustollasi on tärkeää, uskomme myös, että on tärkeää houkutella kävijöitä, jotka ovat halukkaita ottamaan yhteyttä yritykseesi ja avaamaan uusia kauppamahdollisuuksia.

“Tyytyväinen asiakas on jokaisen projektin päätavoite.”

Yrityksemme luotettava

SEO-prosessi

Tarkka ja huolellisesti suunniteltu SEO-prosessi on avain menestyksekkääseen hakukoneoptimointiprojektiin. Meidän yrityksessämme SEO-prosessi on kehitetty yli 20 vuoden kokemuksella, joten voit olla varma, että olet turvallisissa käsissä valitessasi SEO-asiantuntijamme. Tyytyväinen asiakas on aina projektimme päätavoite, eikä mikään ole meille tärkeämpää kuin varmistaa, että olet tyytyväinen. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään ja aloita menestyksekäs hakukoneoptimointiprojektisi kanssamme!

 

01

Tarkat analyysit

Teemme aina jokaisen projektin alkuvaiheessa tarkat analyysit, niin että projekti saa parhaan mahdollisen alun.  Analyysivaiheeseen sisältyy sekä hakusana-analyysi, teknilinen sivustoauditointi ja sisältösuunnitelman. 

02

Suunnitelman toteuttaminen

Analyysien perustella suoritamme kaki tarvittavat muutokset, eli muokkaamme otsikot, tekstit, kuvat yms. Suoritamme myös teknillistä SEO-optimointia sivustollesi.

03

Jatkuva työprosessi

Tarkistamme jatkuvalla tiheydellä, että sivustosi noudattaa Googlen viimeisempiä suosituksia ja tarvittaessa suoritamme muutoksia. Seuraamme jatkuvasti myös liikenne- ja sijoituskehitystä.

Ota yhteyttä, jo tänään

Ota yhteyttä, niin keromme enemmän miten voimme sinuna auttaa liiketoimintaasi

Mitä palvelu sisältää?

Meiltä saat aina

Ammattitaitoa

Henkilöstöllämme on laajaa kokemusta Google-hakukoneoptimoinnista, joten voit olla varma, että olet turvallisissa käsissä valitessasi yrityksemme.

Asiakastyytyväisyys

Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme jokaisessa Google-hakukoneoptimointiprojektissa. Asiantunteva henkilöstömme omaa vankkaa alan osaamista, ja voit luottaa ammattitaitoomme, oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi markkinointiprojekti.

Edulliset hinnat

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse maksaa liikaa Google SEO -palveluista. Meiltä saat aina kilpailukykyiset hinnat ostaessasi Google SEO -palveluita. Haluamme varmistaa, että saat hyvän vastineen sijoituksellesi ja että voit kehittää verkkosivustosi näkyvyyttä tehokkaasti ja edullisesti.

Tarkkoja raportteja

Meiltä saat aina tarkat raportit siitä, miten mainontasi on vaikuttanut liiketoimintaasi. Haluamme varmistaa, että saat selkeän käsityksen siitä, kuinka SEO-projektisi on edennyt ja miten se on vaikuttanut sivustosi suorituskykyyn.

Miksi hakukoneoptimointi?

Suurin osa verkkosivustojen omistajista on varmasti jossakin vaiheessa kuullut hakukoneoptimoinnista tai SEO:sta, mutta monet eivät tiedä tarkalleen, mitä hyötyjä hakukoneoptimointi tarjoaa ja miksi se on tärkeä osa nykyaikaista markkinointia. Lyhyesti sanottuna hakukoneoptimointi on prosessi, jonka päämääränä on muokata verkkosivustoa siten, että se noudattaa Googlen viimeisimpiä algoritmiehdotuksia. Kun tämä tehdään oikealla tavalla, sivuston näkyvyys paranee Google-hakutuloksissa. Tärkeä osa optimointiprosessia on verkkosivuston rakenne, sisältö, avainsanat ja käyttäjäystävällisyys. Jos kaikki nämä osa-alueet noudatetaan oikein, sivuston näkyvyys Google-hakutuloksissa paranee.

Paktit ja hinnat

S-paketti

3-5 hakusana
100
KK
 • 3-5 hakusana
 • Hakusana-analyysi
 • Sivujen sisältöjen optimoinnin
 • Teknillinen optimointi
 • SEO-raportti
 • Linkitysten kehittäminen
 • Seuranta joka 6 kukausi

M-paketti

10-20 hakusana
150
KK
 • 10-20 hakusana
 • Hakusana-analyysi
 • Sivujen sisältöjen optimoinnin
 • Teknillinen optimointi
 • SEO-raportti
 • Linkitysten kehittäminen
 • Seuranta joka 3 kukausi
suosituin

Pro-paketti

20+ hakusana
400
KK
 • 20+ hakusana
 • Hakusana-analyysi
 • Sivujen sisältöjen optimoinnin
 • Teknillinen optimointi
 • PRO SEO-raportti
 • Linkitysten kehittäminen
 • Seuranta joka kukausi

Oletko kiinnostunut?

Täytä tietosi lomakkeeseen, niin otamme yhteyttä.