Google mainonta (SEM)

Anna meidän auttaa

Yritystäsi

Google Ads -mainonta on paras markkinointikanava, jos haluat tavoittaa uusia asiakkaita nopeasti ja tehokkaasti. Mainoksesi näkyvät, kun joku etsii yrityksesi mainostamia palveluja tai tuotteita, ja maksat vain, kun kävijä klikkaa mainostasi. Tyytyväinen asiakas on jokaisen projektin päätavoite, ja emme ole tyytyväisiä, ennen kuin olet tyytyväinen asiakkaana. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

 

 

 

Google Ads-mainontaa yli 10 vuoden kokemuksella

Kokemusta ja asiantuntevatta

Yrityksestämme löydät Pohjoismaiden kokeneimmat ja taitavimmat Google Ads -ammattilaiset. Asiantuntijoillamme on yli 10 vuoden kokemus Google Ads -mainonnan parissa työskentelystä, ja voimme rohkeasti väittää, että tiedämme, mitä menettelytapoja on käytettävä, jotta sivustosi saisi parhaan mahdollisen Google Ads -mainonnan. Kehitämme yrityksesi näkyvyyttä keskittyen merkitykselliseen liikenteeseen ja tuomme näin sivustollesi merkityksellisiä kävijöitä, jotka ovat halukkaita ostamaan tuotteitasi. Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme, ja emme ole tyytyväisiä, ennen kuin asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

Tarjoamme jatkuva analysointia

Käytämme aina kestävää analysointia, jotta Google Ads -mainoksesi noudattavat Googlen viimeisimpiä suosituksia ja yrityksesi saa sitä kautta uusia asiakkaita. Vaikka hyvä kävijämäärä sivustollasi on tärkeää, pidämme myös olennaisena, että sivustollesi tulee oikeanlaisia kävijöitä, jotka ovat valmiita ottamaan yhteyttä yritykseesi. Tämä voi johtaa uusiin kauppamahdollisuuksiin.

“Tyytyväinen asiakas on jokaisen projektin päätavoite.”

Yrityksemme luotettava

Google Ads- prosessi

Tarkka ja hyvin suunniteltu Google Ads -prosessi on tärkeä tekijä jokaisessa onnistuneessa Google Ads -projektissa. Yrityksemme Google Ads -prosessi on kehitetty yli 10 vuoden kokemuksella, mikä tarkoittaa, että olet aina turvallisissa käsissä, kun valitset meidät Google Ads -asiantuntijoiksi. Tyytyväinen asiakas on jokaisen projektimme päätavoite, ja emme koskaan ole tyytyväisiä ennen kuin olet tyytyväinen asiakkaanamme. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

 

01

analyysit

Teemme aina jokaisen projektin alkuvaiheessa tarkat analyysit, niin että projekti saa parhaan mahdollisen alun.  Analyysivaiheeseen sisältyy sekä hakusana-analyysi, teknilinen sivustoauditointi ja sisältösuunnitelman Google Ads-mainoksiin.

02

Suunnitelman toteuttaminen

Luomme sinulle Google Ads-tiliin (tai jos yritykselläsi on tili muokkaamme tämän kuntoon) Luomme otsikot tekstit ja suoritamme muut tarvittavat muutokset.  


03

Jatkuva työprosessi

Tarkistamme jatkuvalla tiheydellä, että  Google Ads-mainokset seuravat viimeisempiä suosituksia ja tarvittaessa suoritamme muutoksia. Seuraamme jatkuvasti myös liikenne- ja sijoituskehitystä.

Meiltä saat aina

Ammattitaitoa

Henkilöstöllämme on monivuotista kokemusta Google Ads-mainonnasta. Tämä merkitsee, että olet aina turvalisissä käsissä, kun palkkaat yrityksemme.

Asiakastyytyväisyys

Tyytyväinen asiakas on jokaisen Google Ads-projektin päätavoite. Ammattitaitoisella henkilöstöllämme on vankka alan osaaminen. Olipa kyseessä pienempi tai isompi markkinointiprojekti, niin voit luottaa osaamiseemme.

Edulliset hinnat

Asiakkaana sinun ei tulisi maksaa turhan paljon Google Ads-palvelusta. Saat tästä syystä meiltä aina edulliset hinnat, kun ostat Google Ads-palvelun.

Tarkka mitattavuus

Saat meiltä aina tarkkoja raportteja siitä, millainen vaikutus mainonnalla on ollut liiketoiminnalle.

Ota yhteyttä, jo tänään

Ota yhteyttä, niin keromme enemmän miten voimme sinuna auttaa liiketoimintaasi

Mitä palvelu sisältää?

Mikä on Google Ads-mainonta?

Google Ads-mainonta (aiemmin Google AdWords) on Googlen oma mainostyökalu, joka näkyy Googlen hakutuloksissa. Tarkkaan suunnitellun analyysin ja strategian avulla voit kohdistaa mainoksesi juuri niille potentiaalisille ostajille, jotka ovat jo kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi. Näin voit saada sivustollesi merkityksellisiä kävijöitä ja lisätä konversioita. Google-mainonta antaa myös tarkkaa tietoa mainoksen näkyvyydestä ja siitä, miten käyttäjät ovat reagoineet mainokseesi. Voit myös helposti muokata mainosten sisältöä ja asetuksia. Google Shopping-mainokset näkyvät hakutulosten yläpuolella ja mahdollistavat helpon hintavertailun asiakkaille. Mainostamisesta maksat vain silloin, kun joku klikkaa mainostasi. Käytettävissäsi on myös erilaisia kampanja-asetuksia, joiden avulla voit kohdistaa mainostasi haluamallasi tavalla. Valitse meidät Google Ads -asiantuntijoiksi ja saat laadukkaan ja tehokkaan mainonnan avulla uusia asiakkaita liiketoimintaasi.

 

 

Paktit ja hinnat

S-paketti

100
KK
 • Hakusanat ja mainostekstit
 • 3-5 mainosryhmää
 • Kukausittainen raportointi
 • Seuranta 3 kerta vuodessa
 • Jatkuvaa analysointia
 • Google Ads-raporti

M-paketti

200
KK
 • Hakusanat ja mainostekstit
 • 10-20 mainosryhmää
 • Kukausittainen raportointi
 • Seuranta 6 kerta vuodessa
 • Jatkuvaa analysontia tilistä
 • Google Ads-raporti
suosituin

Pro-paketti

300
KK
 • Hakusanat jag mainostekstit
 • +20 mainiosryhmä
 • Kukausittainen raportonti
 • Seuranta 12 kertaa vuodessa
 • Jatkuvaa analysontia tilistä
 • PRO SEO-raportti

Oletko kiinnostunut?

Täytä tietosi lomakkeeseen, niin otamme yhteyttä.