Google mainonta (SEM)

Anna meidän auttaa

Yritystäsi

Google Ads – mainonta on paras markkinointikanava, jos tahdot pikaisesti ja tehokkaasti tavoittaa uusia asiakkaita. Mainoksesi näkyvät, kun joku hakee yrityksesi mainostamia palveluja tai tuotteita, ja maksat vain kuin kävijä klikkaa mainostasi. Tyytyväinen asiakas on jokaisen projektin päätavoite. ja emme siksi ikinä ole tyytyväisiä, ennen kuin sinä asiakkaana olet tyytyväinen. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

 

Google Ads-mainontaa yli 10 vuoden kokemuksella

Kokemusta ja asiantuntevatta

Yrityksestämme löydät Pohjoismaiden kokeneimmat ja taitavimmat Google-Ads ammattilaiset. Asiantuntijoillamme on yli 10 vuoden kokemusta Google Ads- mainonan parissa työskentelemisestä, ja rohkenemme tämän todistusperusteella väittää, että tiedämme mitä menettelytapoja pitää käsitellä, niin että sivustosi saisi parhaan Google Ads-mainoksessa. Kehitämme yrityksesi näkyvyyttä keskittyen merkitykselliseen liikenteeseen, tuoden näin sivustollesi merkityksellisiä kävijöitä, jotka ovat halukkaita ostamaan tuotteitasi.

Tarjoamme jatkuva analysointia

Työskentelemme aina kestävällä analysoinnilla, niin että Google Ads-mainokset ehdottomasti noudattaa Googlen viimeisimpiä suosituksia, ja että yrityksesi tämän hyödyllä saa uusia asiakkaita. Hyvä kävijämäärä sivustollasi on yksi asia, mutta mielestämme on myös tärkeätä, että yrityksesi sivustolle tulee senkaltaisia kävijöitä, jotka ovat halukkaita ottamaan yritykseesi yhteyttä. Se voi johtaa uusiin kauppamahdollisuuksiin.

“Tyytyväinen asiakas on jokaisen projektin päätavoite.”

Yrityksemme luotettava

Google Ads- prosessi

Tarkka ja hyviin suunniteltu Google Ads-prosessi on tärkeä asia jokaiseen onnistuneeseen Google Ads-projektiin. Yritysemme Google Ads-processi on valmistettu yli 10 vuoden ammattitaidolla mikä merkitse, että olet aina turvalisissä kädessä, kun valitset Google Ads- asiantuntijat. Tyytyväinen asiakas on jokaisen projektin päätavoite. ja emme siksi ikinä ole tyytyväisiä, ennen kuin sinä asiakkaana olet tyytyväinen.  Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

 

01

analyysit

Teemme aina jokaisen projektin alkuvaiheessa tarkat analyysit, niin että projekti saa parhaan mahdollisen alun.  Analyysivaiheeseen sisältyy sekä hakusana-analyysi, teknilinen sivustoauditointi ja sisältösuunnitelman Google Ads-mainoksiin.

02

Suunnitelman toteuttaminen

Luomme sinulle Google Ads-tiliin (tai jos yritykselläsi on tili muokkaamme tämän kuntoon) Luomme otsikot tekstit ja suoritamme muut tarvittavat muutokset.  


03

Jatkuva työprosessi

Tarkistamme jatkuvalla tiheydellä, että  Google Ads-mainokset seuravat viimeisempiä suosituksia ja tarvittaessa suoritamme muutoksia. Seuraamme jatkuvasti myös liikenne- ja sijoituskehitystä.

Meiltä saat aina

Ammattitaitoa

Henkilöstöllämme on monivuotista kokemusta Google Ads-mainonnasta. Tämä merkitsee, että olet aina turvalisissä käsissä, kun palkkaat yrityksemme.

Asiakastyytyväisyys

Tyytyväinen asiakas on jokaisen Google Ads-projektin päätavoite. Ammattitaitoisella henkilöstöllämme on vankka alan osaaminen. Olipa kyseessä pienempi tai isompi markkinointiprojekti, niin voit luottaa osaamiseemme.

Edulliset hinnat

Asiakkaana sinun ei tulisi maksaa turhan paljon Google Ads-palvelusta. Saat tästä syystä meiltä aina edulliset hinnat, kun ostat Google Ads-palvelun.

Tarkka mitattavuus

Saat meiltä aina tarkkoja raportteja siitä, millainen vaikutus mainonnalla on ollut liiketoiminnalle.

Ota yhteyttä, jo tänään

Ota yhteyttä, niin keromme enemmän miten voimme sinuna auttaa liiketoimintaasi

Mitä palvelu sisältää?

Mikä on Google Ads-mainonta?

Google Ads-mainonta (Google Adwords aikaisemmin) on Googleen itsekehitetty mainostyökalu. Google-mainonta on Googlen hakutuloksissa esiintyvää mainontaa. Tarkasti suunniteltujen analyysien ja strategioiden hyödyllä voi mainostyökalun kautta suuntaa mainokset juuri niille ostajille, jotka ovat ostopäätöksen hengessä. Palveluja/tuotteita etsivä asiakas on jo innostunut, ja Google-mainonnan avulla tuot yrityksesi hänen luokseen juuri oikealla hetkellä. Mainostyökalun avulla voi saada täsmällisiä tietoja, kuinka moni on huomannut mainoksen, käynyt sivustolla tai suorittanut konversion Google Ads – mainoksen kautta. Mahdollista on myös jatkuvasti editoida ja siirtää mainoksien sisältöä. Google Shopping-mainokset näkyvät Googlessa ennen varsinaisia hakutuloksia. Kampanjan asetuksista voit päättää, jos tahdot suuntautua shopping-mainoksiasi kaikilla hakukumppanien sivustoilla, tai ainoastaan Googlen hakutulossivulla. Asiakkaat voivat Google Shopping mainosten hyödyllä vaivattomasti vertailla hintoja sinun ja kilpailijoidesi välillä. Kuten traditionaalisessa Google Ads-mainonnassa, sinä maksat vain silloin kun joku klikkaa mainosta.

Paktit ja hinnat

S-paketti

67
KK
 • Hakusanat ja mainostekstit
 • 3-5 mainosryhmää
 • Kukausittainen raportointi
 • Seuranta 3 kerta vuodessa
 • Jatkuvaa analysointia
 • Google Ads-raporti

M-paketti

200
KK
 • Hakusanat ja mainostekstit
 • 10-20 mainosryhmää
 • Kukausittainen raportointi
 • Seuranta 6 kerta vuodessa
 • Jatkuvaa analysontia tilistä
 • Google Ads-raporti
suosituin

Pro-paketti

300
KK
 • Hakusanat jag mainostekstit
 • +20 mainiosryhmä
 • Kukausittainen raportonti
 • Seuranta 12 kertaa vuodessa
 • Jatkuvaa analysontia tilistä
 • PRO SEO-raportti

Oletko kiinnostunut?

Täytä tietosi lomakkeeseen, niin otamme yhteyttä.