Google Shopping

Esitä tuotteet Googlen hakutuloksissa

Google Shoppingin avulla voit parantaa yrityksesi myyntiä kustannustehokkaalla menetelmällä. Voimme auttaa sinun yritystäsi sekä pääsemään alkuun Google Shoppingin kanssa, että myös optimoimaan sinun kampanjoitasi, niin että ne antavat yrityksellesi parasta mahdollista myyntiä. Tyytyväinen asiakas on jokaisen Google Shopping-projektin päätavoite. Ammattitaitoisella henkilöstöllämme on vankka alan osaaminen. Olipa kyseessä pienempi tai isompi markkinointiprojekti, niin voit luottaa osaamiseemme.

 

Google-Shopping mainonta

Kokemusta ja asiantuntevatta

Yrityksestämme löydät Pohjoismaiden kokeneimmat ja taitavimmat Google-Shopping ammattilaiset. Asiantuntijoillamme on yli 5 vuoden kokemusta Google Shopping mainonan parissa työskentelemisestä, ja rohkenemme tämän todistusperusteella väittää, että tiedämme mitä menettelytapoja pitää käsitellä, niin että sivustosi saisi parhaan Google Ads Shopping-mainoksessa. Kehitämme yrityksesi näkyvyyttä keskittyen merkitykselliseen liikenteeseen, tuoden näin sivustollesi merkityksellisiä kävijöitä, jotka ovat halukkaita ostamaan tuotteitasi.

Tarjoamme jatkuva analysointia

Työskentelemme aina kestävällä analysoinnilla, niin että Google Shopping-mainokset ehdottomasti noudattaa Googlen viimeisimpiä suosituksia, ja että yrityksesi tämän hyödyllä saa uusia asiakkaita. Hyvä kävijämäärä sivustollasi on yksi asia, mutta mielestämme on myös tärkeätä, että yrityksesi sivustolle tulee senkaltaisia kävijöitä, jotka ovat halukkaita ottamaan yritykseesi yhteyttä. Se voi johtaa uusiin kauppamahdollisuuksiin.

Missä Google Shopping mainokset näkyvät?

Google Shopping-mainokset näkyvät Googlessa ennen varsinaisia hakutuloksia. Kampanjan asetuksista voit päättää, jos tahdot suuntautua shopping-mainoksiasi kaikilla hakukumppanien sivustoilla, tai ainoastaan Googlen hakutulossivulla. Asiakkaat voivat Google Shopping mainosten hyödyllä vaivattomasti vertailla hintoja sinun ja kilpailijoidesi välillä. Kuten traditionaalisessa Google Ads-mainonnassa, sinä maksat vain silloin kun joku klikkaa mainosta.

“Tyytyväinen asiakas on jokaisen projektin päätavoite.”

Yrityksemme luotettava

Google Shopping- prosessi

Tarkka ja hyviin suunniteltu Google Shopping-prosessi on tärkeä asia jokaiseen onnistuneeseen Google Shopping-projektiin. Yritysemme Google Shopping-processi on valmistettu yli 5 vuoden ammattitaidolla mikä merkitse, että olet aina turvalisissä kädessä, kun valitset Google Shopping- asiantuntijat. Tyytyväinen asiakas on jokaisen projektin päätavoite. ja emme siksi ikinä ole tyytyväisiä, ennen kuin sinä asiakkaana olet tyytyväinen.  Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

 

01

analyysit

Teemme aina jokaisen projektin alkuvaiheessa tarkat analyysit, niin että projekti saa parhaan mahdollisen alun.  Analyysivaiheeseen sisältyy sekä tuotte-analyysi, Tarkistamme, että sivustosi noudattaa Google Shopping-vaatimuksia ja autamme sinua luomaan tuotefeedi.

02

Suunnitelman toteuttaminen

Luomme sinulle Google Shopping-tilliin (tai jos yritykselläsi on jo tillii muokkaamme tämän kuntoon) Luomme Google Merchant-tiliin ja yhdistämme tämän Google Ads-tilisi kanssa. Autamme sinuna lisäämän verkkokauppasi tuotteet Google Ads-tilille 

03

Jatkuva työprosessi

Tarkistamme jatkuvalla tiheydellä, että  Google Shopping-mainokset seuravat viimeisempiä suosituksia ja tarvittaessa suoritamme muutoksia. Seuraamme jatkuvasti myös liikenne- ja sijoituskehitystä.

Meiltä saat aina

Ammattitaitoa

Henkilöstöllämme on monivuotista kokemusta Google Shopping-mainonnasta. Tämä merkitsee, että olet aina turvalisissä käsissä, kun palkkaat yrityksemme.

Asiakastyytyväisyys

Tyytyväinen asiakas on jokaisen Google Shopping-projektin päätavoite. Ammattitaitoisella henkilöstöllämme on vankka alan osaaminen. Olipa kyseessä pienempi tai isompi markkinointiprojekti, niin voit luottaa osaamiseemme.

Edulliset hinnat

Asiakkaana sinun ei tulisi maksaa turhan paljon Google Shopping-palvelusta. Saat tästä syystä meiltä aina edulliset hinnat, kun ostat Google Shopping-palvelun.

Tarkka mitattavuus

Saat meiltä aina tarkkoja raportteja siitä, millainen vaikutus mainonnalla on ollut liiketoiminnalle.

Ota yhteyttä, jo tänään

Ota yhteyttä, niin keromme enemmän miten voimme sinuna auttaa liiketoimintaasi

Mitä palvelu sisältää?

Mikä on Googe Shopping?

Jos tahdot saada lisämyyntiä verkkokaupallesi, Google Shopping on siinä tapauksessa kustannustehokas ja kannattava mainoskanava. Google Shoppingin mainokset ovat rikkaampia ja ilmaisevampia kuin Google – Adsin tekstimainokset, sillä ne sisältävät tuotteiden tarkat tiedot ja kuvan heti Googlen hakutuloksissa. Tietoihin sisältyvät mainoksen tittelinä toimiva tuotenimi, tuotekuva, tuotteen hinta ja yrityksen nimi.

Google Shopping-mainokset näkyvät Googlessa ennen varsinaisia hakutuloksia. Kampanjan asetuksista voit päättää, jos tahdot suuntautua shopping-mainoksiasi kaikilla hakukumppanien sivustoilla, tai ainoastaan Googlen hakutulossivulla. Asiakkaat voivat Google Shopping mainosten hyödyllä vaivattomasti vertailla hintoja sinun ja kilpailijoidesi välillä. Kuten traditionaalisessa Google Ads-mainonnassa, sinä maksat vain silloin kun joku klikkaa mainosta.

Oletko kiinnostunut?

Täytä tietosi lomakkeeseen, niin otamme yhteyttä.