Google Shopping

Esitä tuotteet Googlen hakutuloksissa

Google Shoppingin avulla voit parantaa yrityksesi myyntiä kustannustehokkaasti. Autamme sinua aloittamaan Google Shoppingin kanssa ja optimoimaan kampanjasi niin, että saat parhaan mahdollisen myynnin yrityksellesi. Tyytyväinen asiakas on jokaisen Google Shopping -projektin tärkein tavoite. Meillä on ammattitaitoinen henkilöstö, jolla on vankka alan osaaminen. Riippumatta siitä, onko kyseessä pieni vai suuri markkinointiprojekti, voit luottaa osaamiseemme.

 

Google-Shopping mainonta

Kokemusta ja asiantuntevatta

Yrityksestämme löydät Pohjoismaiden kokeneimmat ja taitavimmat Google Shopping -ammattilaiset. Asiantuntijoillamme on yli 5 vuoden kokemus Google Shopping -mainonnan parissa työskentelystä, mikä takaa sen, että tiedämme mitä menettelytapoja on käsiteltävä, jotta sivustosi saisi parhaan mahdollisen näkyvyyden Google Ads Shopping -mainoksissa. Keskitymme kehittämään yrityksesi näkyvyyttä ja tuomaan merkityksellisiä kävijöitä sivustollesi, jotka ovat halukkaita ostamaan tuotteitasi. Pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Tarjoamme jatkuva analysointia

Pyrimme aina kestävään analyysiin, jotta Google Shopping -mainoksemme noudattavat viimeisimpiä Google-suosituksia ja auttavat yritystäsi houkuttelemaan uusia asiakkaita. Vaikka sivustosi kävijämäärä on tärkeä, uskomme myös, että on tärkeää houkutella sivustollesi niitä kävijöitä, jotka ovat valmiita tekemään liiketoimintaa yrityksesi kanssa. Tämä voi johtaa uusiin kauppamahdollisuuksiin.

Missä Google Shopping mainokset näkyvät?

Google Shopping -mainokset näkyvät Google-hakutulosten yläosassa ennen muita hakutuloksia. Voit itse määrittää, haluatko mainoksesi näkyvän kaikilla hakukumppanisivustoilla vai ainoastaan Googlen hakutulossivulla. Google Shopping -mainosten avulla asiakkaat voivat vertailla helposti hintoja sinun ja kilpailijasi välillä. Kuten perinteisessä Google Ads -mainonnassa, maksat vain silloin kun joku klikkaa mainostasi.

“Tyytyväinen asiakas on jokaisen projektin päätavoite.”

Yrityksemme luotettava

Google Shopping- prosessi

Tarkka ja hyvin suunniteltu Google Shopping -prosessi on tärkeä osa jokaista onnistunutta Google Shopping -projektia. Yrityksestämme löydät Pohjoismaiden kokeneimmat ja taitavimmat Google Shopping -asiantuntijat, joilla on yli 5 vuoden kokemus Google Shopping -mainonnan parissa työskentelystä. Tämä kokemus takaa sen, että tiedämme, mitä menettelytapoja on käsiteltävä, jotta sivustosi saisi parhaan mahdollisen Google Ads Shopping -mainoksen. Keskitymme kehittämään yrityksesi näkyvyyttä merkityksellisellä liikenteellä, joka tuo sivustollesi merkityksellisiä kävijöitä, jotka ovat halukkaita ostamaan tuotteitasi. Tyytyväinen asiakas on jokaisen projektimme päätavoite, ja emme ole koskaan tyytyväisiä, ennen kuin sinä asiakkaanamme olet tyytyväinen. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään

01

analyysit

Teemme aina jokaisen projektin alkuvaiheessa tarkat analyysit, niin että projekti saa parhaan mahdollisen alun.  Analyysivaiheeseen sisältyy sekä tuotte-analyysi, Tarkistamme, että sivustosi noudattaa Google Shopping-vaatimuksia ja autamme sinua luomaan tuotefeedi.

02

Suunnitelman toteuttaminen

Luomme sinulle Google Shopping-tilliin (tai jos yritykselläsi on jo tillii muokkaamme tämän kuntoon) Luomme Google Merchant-tiliin ja yhdistämme tämän Google Ads-tilisi kanssa. Autamme sinuna lisäämän verkkokauppasi tuotteet Google Ads-tilille 

03

Jatkuva työprosessi

Tarkistamme jatkuvalla tiheydellä, että  Google Shopping-mainokset seuravat viimeisempiä suosituksia ja tarvittaessa suoritamme muutoksia. Seuraamme jatkuvasti myös liikenne- ja sijoituskehitystä.

Meiltä saat aina

Ammattitaitoa

Henkilöstöllämme on monivuotista kokemusta Google Shopping-mainonnasta. Tämä merkitsee, että olet aina turvalisissä käsissä, kun palkkaat yrityksemme.

Asiakastyytyväisyys

Tyytyväinen asiakas on jokaisen Google Shopping-projektin päätavoite. Ammattitaitoisella henkilöstöllämme on vankka alan osaaminen. Olipa kyseessä pienempi tai isompi markkinointiprojekti, niin voit luottaa osaamiseemme.

Edulliset hinnat

Asiakkaana sinun ei tulisi maksaa turhan paljon Google Shopping-palvelusta. Saat tästä syystä meiltä aina edulliset hinnat, kun ostat Google Shopping-palvelun.

Tarkka mitattavuus

Saat meiltä aina tarkkoja raportteja siitä, millainen vaikutus mainonnalla on ollut liiketoiminnalle.

Ota yhteyttä, jo tänään

Ota yhteyttä, niin keromme enemmän miten voimme sinuna auttaa liiketoimintaasi

Mitä palvelu sisältää?

Mikä on Googe Shopping?

Jos haluat lisää myyntiä verkkokaupallesi, Google Shopping on kustannustehokas ja kannattava mainoskanava. Google Shopping -mainokset ovat rikkaampia ja informatiivisempia kuin Google Ads -tekstimainokset, sillä ne sisältävät tuotetiedot ja kuvan suoraan Google-hakutuloksissa. Mainokseen sisältyy tuotteen nimi, kuvaus, hinta ja yrityksen nimi. Google Shopping -mainokset näkyvät hakutulosten yläosassa ennen varsinaisia hakutuloksia. Kampanjan asetuksista voit päättää, haluatko näyttää mainoksesi kaikilla hakukumppaneiden sivustoilla vai ainoastaan Google-hakutulossivulla. Asiakkaat voivat helposti vertailla hintoja Google Shopping -mainosten avulla. Kuten perinteisessä Google Ads -mainonnassa, maksat vain silloin kun joku klikkaa mainostasi.

Oletko kiinnostunut?

Täytä tietosi lomakkeeseen, niin otamme yhteyttä.