Facebook-mainonta

Facebook-mainontaa

ammattitaidolla

Tarvitseeko yrityksesi apua Facebook-mainonnan kanssa? Ota siinä tapauksessa yhteyttä meihin. Voimme auttaa sinua monivuotisella kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelukonseptimme kattaa kaiken kokoiset Facebook-mainonnat aina suunnittelusta kohteen luovutukseen asti avaimet käteen -periaatteella. Asiakaskuntamme on laaja, ja palvelemme niin yksityisasiakkaita, rakennusliikkeitä kuin yrityksiä ja verkkokauppoja.

01

Tarkat analyysit

Teemme aina jokaisen projektin alkuvaiheessa tarkat analyysit, niin että projekti saa parhaan mahdollisen alun. 

02

Suunnitelman toteuttaminen

Analyysien perustella valmistamme Facebook- markkinointisuunnitelman yrityksellesi. 

03

Jatkuva työprosessi

Tarkistamme jatkuvalla tiheydellä, että yrityksemme strategiat varmasti antavat sivustollesi tuloksia  

"Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!"

Suoritamme aina

Tarkat analyysit ja toiveet

Onnistuneen Facebook-mainonnan toteutuksen edellytys on tarkka mainontasuunnittelu. Suunnittelun päätavoitteena on huomioida asiakkaan yksilölliset toiveet ja suunnitella mainoksen tekstisisältö, kuvat ja videot. Lisäksi varmistetaan, että Facebook-pixeli on asennettu oikein asiakkaan verkkosivustolle. Ennen mainonnan käynnistämistä kartoitamme asiakkaan budjetin ja toiveet. Tämän perusteella suunnittelemme järkevän Facebook-mainonnan ja opastamme tarvittaessa kohderyhmien valinnassa. Haluamme aina suorittaa tarkat analyysit ennen projektin aloittamista, jotta yrityksesi saa parhaat mahdolliset tulokset Facebook-mainonnasta. Ennen kuin Facebook-mainontaa aletaan suorittaa, tiedustellaan asiakkaan toiveet ja budjetti mainonnan osalta. Näiden pohjalta on hyvä lähteä suunnittelemaan järkevää Facebook-mainontaa asiakkaalle. Tämän lisäksi tarkistamme myös aina mihin kohderyhmiin haluat suunata mainokset ja mikäli et itse tätä tiedä opastamme sinua.  Haluamme siis aina ennen kuin aloitetaan projekti suorittaa tarkat analyysit, niin että yrityksesi varmasti saa parhaat mahdolliset tulokset Facebook-mainonnasta.

Facebook-mainonnan edut

Miksi Facebook-mainonta kannattaa?

Facebook-mainonta on tosi hyvä alus tuotteiden ja palveluiden markkinoinnin kasvattamiseen nopealla aikataululla. Facebookissa on lähes 2 miljoonaa suomalaista käyttäjää, joista suuri osa käyttää energisesti tätä alustaa. Tämä avaa ihan uusia mahdollisuuksia, yrityksille, jotka haluavat tavoittaa uusia asiakkaita tosi nopeasti. Ota yhteyttä, niin annamme sinulle lisätietoja, miten Facebook-mainonta toimii.

 

Vahvistaa brändiä

Facebook-mainonnan avulla on helppoa kasvattaa brändiä monella eri menetelmällä. Voit esimerkiksi luoda brändiä vahvistavia video- tai kuvaamainoksia.

Uusia asiakaita

Suurin osaa suomen kansasta on Facebook-jäseniä mikä merkitsee, että Facebook-mainonnan avulla on tosi edullista ja joustavaa tavoittaa uusia asiakkaita.

Uniikit mahdollisuudet tavoittaa kohderyhmiä

Facebook tarjoaa tosi voimakkaita mahdollisuuksia tavoittaa erilaisia kohderyhmiä. Tämä merkitsee, että Facebook-mainonnan avulla voi luoda tosi kohderyhmäkeskeisiä mainoksia.
Vahvistaa brändiä
100%
Uusia asiakaita
100%
Uniikit mahdollisuudet tavoittaa kohderyhmiä
100%

"Asiakaskeskeinen asiakassuhtautuminen on aina yrityksellemme keskeinen asia."

Mitä palvelu sisältää?

Facebook-pixel

Autamme sinua asentamaan Facebook-pixelin sivustollesi.

Sisällöntuotanto

Autamme sinua luomaan teksti- kuva ja videosisältöä.

Strateginen suunnittelu

Suunnittelemme sinulle sopivat mainontastrategiat

Kohderyhmät

Autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset kohderyhmät.
"Asiakaskeskeinen asiakassuhtautuminen on aina yrityksellemme keskeinen asia."

Oletko kiinnostunut?

Täytä tietosi lomakkeeseen, niin otamme yhteyttä.