Hakukoneoptimointi koulutus

Ottaa hakukoneoptimointi osaamisesi

Uudelle tasolle

Haluatko ottaa hakukoneoptimointi osaamisesi ihan uudelle tasolle? Yrityksemme hakukoneoptimointi koulutus kohdistuu kaikille kohderyhmille jotka ovat kiinnostuneita oppimaan Google optimoinnin perustietoja.  Hakukoneoptimointi koulutuksen avulla opit perusteet hakukoneoptimoinnissa ja Google-mainonnassa. Koulutus sujuu monivuotisella kokemuksella ja ammatintaidolla. Lisäksi kurssin lopussa on koe, jonka hyväksytystä suorituksesta saat sertifikaatin todisteeksi käydystä kurssista ja osaamisesta.

Tästä löydät perustietoja

Hakukoneoptimointi kolutuksesta

Kurssi sisältää 8 osaa joista jokaisessa tekstiä ja vähintään yksi video. Lisäksi hakukoneoptimointi kurssin lopussa on koe, jonka hyväksytystä suorituksesta saat sertifikaatin todisteeksi käydystä kurssista ja osaamisesta.

Kenelle hakukoneoptimointi koulutus sopii?

Ehkä ajattelet että kenelle tämä hakukoneoptimointi koulutus oikein sopii? Hakukoneoptimointi koulutus sopii kaikille sisällöntuottajille, verkkovastaaville ja sivustojen ylläpitäjille, jotka tahtovat parantaa näkyvyyttään Googlessa. Ohjeet on esitetty aloittelijoille sekä ihmisille, joilla on jo jonkinlaista tietoutta teemasta.

.Voimme myös aina räätälöidä hakukoneoptimointi koulusuksen sisällön ja muodon ennakkotietojesi perustella. Löydät palveluvalikoimastamme sekä ekspertti että aloittelija hakukoneoptimointi koulusuksen. Ilmoita vain yrityksellemme minkälaisen kurssin haluat, niin luomme sinulle asiakaskeskeisen ratkaisun.  

Miten kurssi järjestetään?

Koulutusta järjestetään päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Voimme aina sopeutua sinun toivomuksiin. Coronan takia kaikki koulutukset suoritetaan etäkoulutuksen avulla. Etäkoulutukset toteutetaan Coronarian tarjoaman tietoturvallisen videoneuvottelupalvelun välityksellä, joka mahdollistaa oppilaan ja opettajan välisen video- ja ääniyhteyden. Etäkuntoutuksen edellytyksenä on, että oppilaalla on tietokone, internet-yhteys sekä sähköpostiosoite. Älypuhelin tai tabletti voi tapauskohtaisesti olla itsessään riittävä. Nettiyhteyden tulee olla riittävä videokuvan ja äänen jakamiseen. 

“Tyytyväinen asiakas on jokaisen koulutusksen päätavoite.”

SEO-koulutus

Kaikille kohderyhmille

Hakukoneoptimointi koulutus​ksen aikana pääset opiskelemaan monipuolisesti erilaisia taitoja jotka liittyy hakukoneoptimointiin. Opintoihin kuuluu muun muassa seuraavien asioiden opiskelua: 

Miten SEO toimii
100%
Google Analytics
100%
Miten löydät hakusanat
100%
Käyttäjäystävällisyys-analyysi
100%

Hakukoneoptimointikoulutuksen hyödyllä kehität sivustosi löydettävyyttä Googlessa, löydät uusia asiakkaita, opit viitteitä toimivain ja kannustavain sisältöjen kirjoittamiseen sekä verkkosivustosi arvovallan kehittämiseen.

Ota yhteyttä, jo tänään

Ota yhteyttä, niin keromme enemmän miten voimme sinuna auttaa liiketoimintaasi

Mitä hakukoneoptimointi koulutus sisältää?

Oletko kiinnostunut?

Täytä tietosi lomakkeeseen, niin otamme yhteyttä 60 minuutin sisällä